dsc00146.JPGny_bild_(1).pngp1000058.jpg

Norr Kivsta

 

År 1997 köpte vi gården i Kivsta som ligger strax utanför Sala. Den hade ett fantastiskt läge med ett stort boningshus och en gammal ladugård. Att det var mycket jobb var vi väl införstådda med och inte förrens 3 år senare var vi klara med renoveringen. Men det var värt mödan. Vi hade äntligen fått den gård som vi så länge letat efter...

 

 

Lönnbacken

Gården som i slutet av 1800 talet kallades för Lönnbacken fick behålla namnet och verksamheten bedrivs där idag under samma namn.

 

Idag driver vi en verksamhet som innefattar träning och tävling av trav och hopphästar. Hit kommer också elever med egna hästar för att få träning i dressyr och hoppning. Anläggningen har utmärkta träningsfaciliteter med skrittmaskin, ridhus, paddock och en travbana för konditionsträning.

 

 

Hästarna

För oss är hästarna en del av vår familj. Som ordspråket säger "Det är något med utsidan hos en häst som är bra för insidan hos en människa."

 

Utöver träningen så är vi noga med att hästarna får daglig utevistelse i hage där de får bara vara hästar. Deras psykiska välbefinnande är mycket viktigt för oss och vi vet att en nöjd häst presterar bättre.

 
stäng